Ik ben Natascha Dhondt, ervaren interieurarchitect in Waregem – West-Vlaanderen, liefhebber van design, kunst, natuur, dieren, boeken en schoonheid.

Als globetrotter heb ik onder andere 10 jaar in Alaska gewoond en ik heb er ook gewerkt als (interieur)architect, tot het tijd was om terug te keren naar mijn roots. Het heeft mijn blik verruimd en mij tegelijk uitgenodigd om telkens vanuit de lokale cultuur te ontwerpen.

Wanneer ik niet aan het tekenen, ontwerpen, inrichten ben, vind je mij het meest in de bibliotheek, in musea of in mijn tuin, aan het wandelen of een film aan het bekijken, samen met mijn poes.

Als interieurarchitect en -vormgever heb ik extra oog voor duurzaamheid, hergebruik, een maximale impact met minimale aanpassingen en natuurlijke elementen.

Interieur is voor mij een uiting van wie je als mens bent en een bron van rust, flow, creativiteit, energie en gezondheid.
Als hoogsensitief persoon weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw leef- en werkomgeving zo dicht mogelijk aansluit bij jouw noden, waarden en persoonlijkheid.

Daar begeleid en ondersteun ik je graag in.

Luisteren, invoelen en uitwerken wat bij jou past: dat zijn mijn belangrijkste kwaliteiten die ik daarvoor inzet.

Over Natascha Dhondt